Theme By: Destroyer/Sleepless Powered By: Tumblr.com
Notes: 154 | Posted On: Fri Jul 1st, 2011 | Reblog
Tagged: sandara park2NE1GPX
Notes: 3 | Posted On: Tue Jun 28th, 2011 | Reblog

Hyori Wallpaper. Ask me for the real size link :D

Tagged: lee hyo riwallpaper
Notes: 4 | Posted On: Tue Jun 28th, 2011 | Reblog

It was a little practice, and I used Jessica as a model. LOL. Reblog if you like it, and you can ask me for the real size. So you can use it as desktop wallpaper.

Tagged: jessica jungSNSDwallpaper
Notes: 1 | Posted On: Fri Jun 24th, 2011 | Reblog
1-flower Asked: "ohhh eskul di sma atau smp ?? kok di sekolah ku adanya cuma video editing yaa :((((
oiya un aku udh follow twitter unnie kan ?"
Answer:

udah :D

di SMA, tapi pas taun lalu hehehe :D sekarang ekskul itu udah ga ada, akibatnya saia cuma nyoba-nyoba sendiri deh :D

Notes: | Posted On: Fri Jun 24th, 2011 | Reblog
1-flower Asked: "so many people wahtt a tutorial from you ..

kalau dijadiin psd kayaknya susah ya un ???"
Answer:

hahaha :D saia bahkan ga tau tutorial apa-apa.. ini cuma semacam herritance dari ekskul dulluuuuu~

Notes: | Posted On: Fri Jun 24th, 2011 | Reblog
hidemrhyde Asked: "chingz, kamu edit poster itu pake photoshop ya? punya tutorial edit poster pake photoshop gak? aku mau belajar edit poster soalnya :)"
Answer:

iyah :D saia pake photoshop kok, aduh.. tapi saia ga punya tutorial-nya uy, saia suka nyoba-nyoba sendiri doang :D

Notes: 2 | Posted On: Fri Jun 24th, 2011 | Reblog

here we go againnn! I’m back with new poster :D

Tagged: Super JuniorSHINee
Notes: | Posted On: Wed Jun 22nd, 2011 | Reblog
that-supergirl-deactivated20110 Asked: "Hello! I'm x_T-AE if you remember me (: I requested for a poster from you.
May I know roughly when you'll be done with it? ^^"
Answer:

ah, may be on the end of this week.. or may be, next week.. is it okay?

Notes: 1 | Posted On: Thu Jun 9th, 2011 | Reblog
Anonymous Asked: "bagus banget poster2 nya hehe,photoshop ya? :D"
Answer:

sankyuuu yah :D hahaha~ iyah

Notes: 3 | Posted On: Tue Jun 7th, 2011 | Reblog

new post~ special for my unnie, @choihyewook :D

Tagged: lee taeminSHINeeonewlee jinki